s.v. Groot Ravenstein

Welkom
01

Nieuws en evenementen
02

Interne Competitie
03

Foto's
04

Externe Competitie
05

Partij-analyse
06

Links
07
Interne Competitie

Wij maken gebruik van een online systeem voor het afmelden en publiceren van uitslagen, standen en nog veel meer. De link naar dit online systeem vind je onderaan deze pagina.

Een winstpartij wordt beloont met 4 punten. Een remisepartij met 2 punten en een verliespartij met 0 punten. De eerste twee afmeldingen per competitie worden gecompenseerd met 1 punt per afmelding, daarna met 0 punten. De laatste 3 rondes worden geen punten voor afmelding meer toegekend, dit om tactisch afmelden te voorkomen. Afwezigheid zonder afmelding wordt "beloont" met 2 punten aftrek van zijn of haar totaal. Het is dus in ieders belang om op tijd af te melden. Dit kan tot 19.00 uur op de speelavond via deze pagina of door de wedstrijdleider voor 19.00 uur te bellen op 0413251581.

Hoe meldt men zich af? Onder op deze pagina staat een knop "Aanmelden voor leden". Inlogcode en wachtwoord krijgt men van de wedstrijdleider. Na aanmelding kan men kiezen uit een aantal opties waaronder ook afmelden. Deze optie aanklikken en in de lijst met data de datum aanvinken die men verhindert is. Daarna bevestigen door onderaan de pagina op registreren te klikken. Dat is alles, makkelijker kunnen we het niet maken. De definitieve wedstrijdindeling van de speelavond is een half uur voor aanvang te bekijken op "Uitslagen en Standen".

De eerste keer dat men ingelogd is, gaat men naar "Mijn Gegevens". Hier kan men een het wachtwoord wijzigen en adres, email en dergelijke invoeren. Aan de hand van deze gegevens wordt automatisch de ledenlijst gegenereerd. Deze ledenlijst is enkel te bekijken door leden, derden kunnen dus geen misbruik maken van de ingevoerde gegevens. Eventuele veranderingen in de toekomst kan men op dezelfde manier aanpassen.

Veel speelplezier,

De Wedstrijdleider.

Aanmelden voor Leden

De inhoud hier intoetsen

 WelkomNieuws en evenementenInterne CompetitieFoto'sExterne CompetitiePartij-analyseLinks